Nieuws

Voorjaarsexpositie.

T/m 23 april is er werk van mij te zien in de voorjaarsexpositie van Gallery 9 in Amsterdam.

Tevens werk in stock.

Voor informatie:  www.gallerynine.nl

Kunstrai

Ook dit jaar is mijn werk te zien op de Kunstrai. De beurs vind plaats van 13 t/m 18 april 2022.

Home – KunstRAI

Expositie | Exhibition

Voorjaarsexpositie

Voorjaarsexpositie Gallery 9 t/m 23 april 2022.
Tevens werk in stock.

gallerynine.nl

Kunstrai / Art Amsterdam

13 t/m 18 april 2022. Kunstrai / Art Amsterdam.

Home – KunstRAI

 

Workshop

Binding met de Aarde

Het rechtstreeks werken met de elementen ervaar ik zelf als een fijne, bevrijdende manier van werken. Om dit te delen heb ik destijds de workshop Binding met de Aarde ontwikkeld. Door de jaren heen heb ik op meerdere plekken in het land deze workshop gegeven.

Ik trek niet meer met de workshop het land in maar geef de workshop op aanvraag in mijn eigen atelier, individueel of in (zeer) klein gezelschap. Als je hierin geïnteresseerd bent neem dan gerust contact op.

Voor een indruk van deze manier van werken kan je dit filmpje bekijken.

Gallery 9

Werk in stock bij Gallery 9 in Amsterdam.

gallerynine.nl

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn werk neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend atelier bezoek.

If you are interested in my work, please feel free to contact me for a no-obligation studio visit.

Contact

w

mobil

+31 (0) 6 – 230 195 82

facebook

instagram

linkedin