Nieuws

De Nieuwe Wereld

Op het landgoed Calorama in Noordwijk ben ik begonnen aan de groeiende installatie “De Nieuwe Wereld”. De installatie is onderdeel van een kunstroute waarin een totaal programma gepresenteerd wordt van muziek, dans, theater en beeldende kunst. Het landgoed is geopend van 8 juli t/m 8 augustus.

Voor informatie:  KunstKlank Noordwijk | MUZIEK | THEATER | DANS | KUNST

Kunstrai

Ook dit jaar is mijn werk te zien op de Kunstrai. Onder voorbehoud staat deze gepland van  8 t/m 12 september 2021.

Studiereis naar Ierland

De maand september 2021 staat in het teken van een studiereis naar Ierland. Onderdeel van deze reis is een verblijf in Cill Rialaig waar ik twee weken een atelier tot mijn beschikking heb aan de rand van de Atlantische oceaan.

Expositie | Exhibition

Zomerexpositie

Zomerexpositie Gallery 9 t/m 28 augustus.
Tevens werk in stock.

gallerynine.nl

Kunstrai / Art Amsterdam

8 t/m 12 september 2021. Kunstrai / Art Amsterdam.

Home – KunstRAI

 

Workshop

Binding met de Aarde

Het rechtstreeks werken met de elementen ervaar ik zelf als een fijne, bevrijdende manier van werken. Om dit te delen heb ik destijds de workshop Binding met de Aarde ontwikkeld. Door de jaren heen heb ik op meerdere plekken in het land deze workshop gegeven.

Ik trek niet meer met de workshop het land in maar geef de workshop op aanvraag in mijn eigen atelier, individueel of in (zeer) klein gezelschap. Als je hierin geïnteresseerd bent neem dan gerust contact op.

Voor een indruk van deze manier van werken kan je dit filmpje bekijken.

Gallery 9

Werk in stock bij Gallery 9 in Amsterdam.

gallerynine.nl

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn werk neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend atelier bezoek.

If you are interested in my work, please feel free to contact me for a no-obligation studio visit.

Contact

w

mobil

+31 (0) 6 – 230 195 82

facebook

instagram

linkedin