Nieuws

Kalk en Veertjes.

De expositie Kalk en Veertjes is in voorbereiding. Samen met Rhijna de Graaf gaan we mijn atelier aan de Leeweg inrichten met de veertjes van Rhijna in combinatie met mijn kalkwerken.

Meer informatie volgt later.

Expositie | Exhibition

Kalk en Veertjes.

De expositie Kalk en Veertjes is in voorbereiding. Samen met Rhijna de Graaf gaan we mijn atelier aan de Leewg inrichten met de veertjes van Rhijna in combinatie met mijn kalkwerken.

Meer informatie volgt later.

Workshop

Binding met de Aarde

Het rechtstreeks werken met de elementen ervaar ik zelf als een fijne, bevrijdende manier van werken. Om dit te delen heb ik destijds de workshop Binding met de Aarde ontwikkeld. Door de jaren heen heb ik op meerdere plekken in het land deze workshop gegeven.

Ik trek niet meer met de workshop het land in maar geef de workshop op aanvraag in mijn eigen atelier, individueel of in (zeer) klein gezelschap. Als je hierin geïnteresseerd bent neem dan gerust contact op.

Voor een indruk van deze manier van werken kan je dit filmpje bekijken.

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn werk neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend atelier bezoek.

If you are interested in my work, please feel free to contact me for a no-obligation studio visit.

Contact

w

mobil

+31 (0) 6 – 230 195 82

facebook

instagram

linkedin